ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 02/06/2020 08:52

WhatsApp, ndryshime në dërgimin e mesazheve

WhatsApp, ndryshime në dërgimin e mesazheve
WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst. Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm ...
Top Channel | 26-Jan-2017 12:09
WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst. Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm ...

Youtube sfidon rrjetet sociale, tani mund të dërgoni edhe mesazhe (Video)
YouTube prezanton një mënyrë të re të shpërndarjes. TechCrunch raporton se platforma e videove e zotëruar nga Google , aktualisht po teston një seksion për mesazhet në iOS dhe Android , i cili do ti lejoje përdoruesit ...
Gazeta Express | 27-Jan-2017 05:20
YouTube prezanton një mënyrë të re të shpërndarjes. TechCrunch raporton se platforma e videove e zotëruar nga Google , aktualisht po teston një seksion për mesazhet në iOS dhe Android , i cili do ti lejoje përdoruesit ...

5 aplikacionet ku përgjimi është i vështirë
Mundësia për të monitoruar trafikun tuaj do të thotë që ju dërgoni mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen. Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë ...
Java News | 26-Jan-2017 20:27
Mundësia për të monitoruar trafikun tuaj do të thotë që ju dërgoni mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen. Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë ...

5 aplikacionet më të sigurta për mesazhe dhe biseda sekrete
Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë tuaj online. Megjithatë, në treg ka edhe aplikacione të cilat e marrin sigurinë dhe privatësinë e përdoruesve shumë seriozisht, prandaj edhe në këtë ...
Lajminet | 26-Jan-2017 20:20
Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë tuaj online. Megjithatë, në treg ka edhe aplikacione të cilat e marrin sigurinë dhe privatësinë e përdoruesve shumë seriozisht, prandaj edhe në këtë ...

WhatsApp vazhdon me risi
WhatsApp do të ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm për përdoruesit e iPhone, i jep mundësi njerëzve të dërgojnë mesazhe me tekst, ...
Shprehja | 26-Jan-2017 18:26
WhatsApp do të ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm për përdoruesit e iPhone, i jep mundësi njerëzve të dërgojnë mesazhe me tekst, ...

WhatsApp, ndryshime në dërgimin e mesazheve
WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst. Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm ...
Bota.al | 26-Jan-2017 15:19
WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst. Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm ...

WhatsApp sjell ndryshime në dërgimin e mesazheve
WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst. Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm ...
Gazeta Express | 26-Jan-2017 13:12
WhatsApp po bën përditësimin më të madh në aplikacionin e tij mjaft të suksesshëm. Dhe kjo do ndryshojë mënyrën se si do të dërgoni mesazhe me tekst. Ky përditësim i fundit, i cili për momentin është i vlefshëm vetëm ...

5 aplikacionet më të sigurta për mesazhe dhe biseda sekrete (Viber nuk është në listë)
Mundësia për të monitoruar trafikun tuaj do të thotë që ju dërgoni mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen. Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë ...
Telegrafi | 26-Jan-2017 11:02
Mundësia për të monitoruar trafikun tuaj do të thotë që ju dërgoni mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen. Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë ...

WhatsApp tani do të ju lejojë t’i editoni dhe t’i ktheni mbrapsht mesazhet që i dërgoni gabimisht
Nuk është aspak e këndshme kur aksidentalisht i dërgoni dikujt një mesazh gabimisht , por falë updatimit të fundit të Whatsapp duket sikur tani do jeni në gjendje që të editoni dhe ti ktheni mbrapsht mesazhet tuaja. E ...
TetovaSot | 26-Jan-2017 12:05
Nuk është aspak e këndshme kur aksidentalisht i dërgoni dikujt një mesazh gabimisht , por falë updatimit të fundit të Whatsapp duket sikur tani do jeni në gjendje që të editoni dhe ti ktheni mbrapsht mesazhet tuaja. E ...

5 aplikacionet më të sigurta për mesazhe dhe biseda sekrete (Viber nuk është në listë)
Mundësia për të monitoruar trafikun tuaj do të thotë që ju dërgoni mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen. Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë ...
Gazeta Express | 26-Jan-2017 11:28
Mundësia për të monitoruar trafikun tuaj do të thotë që ju dërgoni mesazhe me shumë aplikacione të njohura të cilat mund të përgjohen dhe të lexohen. Në disa raste, hakerët munden edhe që të paraqiten si disa nga miqtë ...

Me iPhone mund të flisni edhe offline në WhatsApp
Dita e pritjes për të dërguar një mesazh në WhatsApp duke përdorur në internet, iku. Një karakteristikë e re e këtij aplikacioni, do të lejojë përdoruesit e iPhone WhatsApp për të dërguar mesazhe, ndërsa janë offline. ...
Politiko | 26-Jan-2017 10:47
Dita e pritjes për të dërguar një mesazh në WhatsApp duke përdorur në internet, iku. Një karakteristikë e re e këtij aplikacioni, do të lejojë përdoruesit e iPhone WhatsApp për të dërguar mesazhe, ndërsa janë offline. ...

Një lajm i mirë për përdoruesit e iPhone, tani mund të flasin pa pasur internet, në WhatsApp
Një lajm i mirë për përdoruesit e iPhone, tani mund të flasin pa pasur internet, në WhatsApp Dita e pritjes për të dërguar një mesazh në WhatsApp duke përdorur në internet, iku. Një karakteristikë e re e këtij ...
Sot.Al | 26-Jan-2017 10:14
Një lajm i mirë për përdoruesit e iPhone, tani mund të flasin pa pasur internet, në WhatsApp Dita e pritjes për të dërguar një mesazh në WhatsApp duke përdorur në internet, iku. Një karakteristikë e re e këtij ...

WhatsApp tani do të ju lejojë t’i editoni dhe t’i ktheni mbrapsht mesazhet që i dërgoni gabimisht
E zbuluar në publikun e Whatsapp Beta , editimi i mesazheve nuk ështe një vecori e cila mund të fiket dhe të ndizet , ato janë të fikura me default , kështu që ato akoma nuk janë gati për versionin prime. Pavarësisht ...
Lajminet | 26-Jan-2017 00:27
E zbuluar në publikun e Whatsapp Beta , editimi i mesazheve nuk ështe një vecori e cila mund të fiket dhe të ndizet , ato janë të fikura me default , kështu që ato akoma nuk janë gati për versionin prime. Pavarësisht ...

Me Whatsapp do të mund të riktheni mbrapsht mesazhet e dërguara gabim
Të gjithëve na ndodh që gabimisht t’i dërgojmë dikujt një mesazh gabimisht apo ndonjë fjalë që s’duhet. Tani me versionin e fundit të rrjetit të komunikimit Whatsapp do të mund të edit-ojmë apo të kthejmë mbrapsht ...
BalkanWeb | 25-Jan-2017 20:57
Të gjithëve na ndodh që gabimisht t’i dërgojmë dikujt një mesazh gabimisht apo ndonjë fjalë që s’duhet. Tani me versionin e fundit të rrjetit të komunikimit Whatsapp do të mund të edit-ojmë apo të kthejmë mbrapsht ...

Ndryshimi që kanë pritur përdoruesit e Iphone, sapo u bë
Ditët kur përdoruesit e Iphone duhet të presin për internet për të komunikuar në WhatsApp, duket se ka përfunduar. Ata do të kenë mundësi tani që të çojnë mesazhe në aplikacionin WhatsApp, ndërkohë që nuk kanë akses në ...
Flaka | 26-Jan-2017 00:24
Ditët kur përdoruesit e Iphone duhet të presin për internet për të komunikuar në WhatsApp, duket se ka përfunduar. Ata do të kenë mundësi tani që të çojnë mesazhe në aplikacionin WhatsApp, ndërkohë që nuk kanë akses në ...

Me Whatsapp do të mund të riktheni mbrapsht mesazhet e dërguara gabim
Me Whatsapp do të mund të riktheni mbrapsht mesazhet e dërguara gabim Të gjithëve na ndodh që gabimisht t’i dërgojmë dikujt një mesazh gabimisht apo ndonjë fjalë që s’duhet. Tani me versionin e fundit të rrjetit të ...
Sot.Al | 25-Jan-2017 22:03
Me Whatsapp do të mund të riktheni mbrapsht mesazhet e dërguara gabim Të gjithëve na ndodh që gabimisht t’i dërgojmë dikujt një mesazh gabimisht apo ndonjë fjalë që s’duhet. Tani me versionin e fundit të rrjetit të ...

Tani mund ti ktheni mbrapsht mesazhet e dërguara gabim në WhatsApp
Ne versionin e fundit të rrjetit të komunikimit Whatsapp do të mund të edit-ojmë apo të kthejmë mbrapsht mesazhin e dërguar. Pavarësisht kësaj teorikisht ju mund të shtypni një mesazh dhe ta ktheni mbrapsht atë , ndërsa ...
Lajmi i Fundit | 25-Jan-2017 21:07
Ne versionin e fundit të rrjetit të komunikimit Whatsapp do të mund të edit-ojmë apo të kthejmë mbrapsht mesazhin e dërguar. Pavarësisht kësaj teorikisht ju mund të shtypni një mesazh dhe ta ktheni mbrapsht atë , ndërsa ...

Whatsapp tani do tju lejoje që të editoni dhe të ktheni mbrapsht mesazhet që mund ti keni dërguar gabimisht
Nuk është aspak e këndshme kur aksidentalisht i dërgoni dikujt një mesazh gabimisht , por falë updatimit të fundit të Whatsapp duket sikur tani do jeni në gjendje që të editoni dhe ti ktheni mbrapsht mesazhet tuaja. E ...
Albportali | 25-Jan-2017 20:13
Nuk është aspak e këndshme kur aksidentalisht i dërgoni dikujt një mesazh gabimisht , por falë updatimit të fundit të Whatsapp duket sikur tani do jeni në gjendje që të editoni dhe ti ktheni mbrapsht mesazhet tuaja. E ...

Whatsapp tani do tju lejoje që të editoni dhe të ktheni mbrapsht mesazhet që mund ti keni dërguar gabimisht
Nuk është aspak e këndshme kur aksidentalisht i dërgoni dikujt një mesazh gabimisht , por falë updatimit të fundit të Whatsapp duket sikur tani do jeni në gjendje që të editoni dhe ti ktheni mbrapsht mesazhet tuaja. E ...
Techsot | 25-Jan-2017 20:08
Nuk është aspak e këndshme kur aksidentalisht i dërgoni dikujt një mesazh gabimisht , por falë updatimit të fundit të Whatsapp duket sikur tani do jeni në gjendje që të editoni dhe ti ktheni mbrapsht mesazhet tuaja. E ...

Ndryshimi që kanë pritur përdoruesit e Iphone, sapo u bë
Ditët kur përdoruesit e Iphone duhet të presin për internet për të komunikuar në WhatsApp, duket se ka përfunduar. Ata do të kenë mundësi tani që të çojnë mesazhe në aplikacionin WhatsApp, ndërkohë që nuk kanë akses në ...
Portalb | 25-Jan-2017 18:45
Ditët kur përdoruesit e Iphone duhet të presin për internet për të komunikuar në WhatsApp, duket se ka përfunduar. Ata do të kenë mundësi tani që të çojnë mesazhe në aplikacionin WhatsApp, ndërkohë që nuk kanë akses në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved