Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:32
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Policia i ndërron çizmet GazetaFjala - 11-Jan-2017 11:15
Nafta e shtrenjtë e Agim Bahtirit (Dokument)
Indeks Online - 10-Jan-2017 22:55
Hiq më pak se 150 mijë euro, ka planifikuar të shpenzoj Komuna e Mitrovicës e drejtuar nga Agim Bahtiri vetëm për derivate të naftës. " Furnizim me derivate të naftës për Komunë dhe Institucione tjera", është titulli i ...
Galeri

Lajmet Kryesore