Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 12:37
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Euro 'mund t zhduket brenda 10 vjetsh'
Zeri - 11-Jan-2017 19:57
Euro mund të mos ekzistojë më pas 10 vjetësh nëse Parisi dhe Berlini nuk do ta mbështesin fuqishëm. Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande ...
Euro ‘mund të zhduket brenda 10 vjetësh’
TetovaSot - 11-Jan-2017 19:42
Euro mund të mos ekzistojë më pas 10 vjetësh nëse Parisi dhe Berlini nuk do ta mbështesin fuqishëm. Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande ...
Euro ‘mund të zhduket brenda 10 vjetësh’
GazetaFjala - 11-Jan-2017 19:38
Euro mund të mos ekzistojë më pas 10 vjetësh nëse Parisi dhe Berlini nuk do ta mbështesin fuqishëm. Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande ...
Euro ‘mund të zhduket brenda 10 vjetësh’
Gazeta Monitor - 11-Jan-2017 19:17
Euro mund të mos ekzistojë më pas 10 vjetësh nëse Parisi dhe Berlini nuk do ta mbështesin fuqishëm. Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande ...
Kandidati presidencial francez kritikon Gjermaninë: “Euro në rrezik”
Java News - 11-Jan-2017 19:14
Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande mendon se monedha e përbashkët është e paplotë dhe pa reforma të qenësishme. “Euro nuk i ka siguruar ...
“Euro në rrezik”, kandidati presidencial francez kritikon Gjermaninë
Lajminet - 11-Jan-2017 19:07
Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande mendon se monedha e përbashkët është e paplotë dhe pa reforma të qenësishme. “Euro nuk i ka siguruar ...
“Euro në rrezik”, kandidati presidencial francez kritikon Gjermaninë
Top Channel - 11-Jan-2017 18:39
Euro mund të mos ekzistojë më pas 10 vjetësh nëse Parisi dhe Berlini nuk do ta mbështesin fuqishëm. Kandidati presidencial francez Emmanuel Macron, ish-ministër Ekonomie në kabinetin e presidentit Francois Hollande ...
Euroja mund të zhduket pas 10 vitesh
OraNews - 11-Jan-2017 18:01
Euro mund të mos ekzistojë pas dhjetë vitesh nëse Parisi dhe Berlini nuk arrijnë të nxisin bashkimin e monedhës së përbashkët. Parashikimi është bërë nga kandidati për president i Francës Emmanuel Macron, i cili shtoi ...
Euroja mund të zhduket pas 10 vitesh
EkonomiaOnline - 11-Jan-2017 17:54
Euro mund të mos ekzistojë pas dhjetë vitesh nëse Parisi dhe Berlini nuk arrijnë të nxisin bashkimin e monedhës së përbashkët. Parashikimi është bërë nga kandidati për president i Francës Emmanuel Macron, i cili shtoi ...
Marine Le Pen kritikon Emmanuel Marcon pse foli në gjuhën angleze
Arbresh - 11-Jan-2017 16:54
Liderja e partisë së ekstremit të djathtë, Marine Le Pen ka kritikuar kandidatin për president Emmanuel Macron pse foli në gjuhën angleze në një konferencë në Berlin. “Kandidati presidencial Marcon shkon në Berlin dhe ...
Lamtumirë euro! Kandidati francez thotë se monedha mund të zhduket pas 10 vitesh
Zhurnal - 11-Jan-2017 16:25
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Lamtumirë euro! Kandidati francez thotë se monedha mund të zhduket pas 10 vitesh
Gazeta Monitor - 11-Jan-2017 16:17
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Lamtumirë euro! Kandidati francez thotë se monedha mund të zhduket pas 10 vitesh
Syri - 11-Jan-2017 16:17
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Macron: Euro mund të dështojë pas 10 vitesh
24 Ore - 11-Jan-2017 16:17
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Macron: Euro mund të dështojë pas 10 vitesh
Gazeta Dita - 11-Jan-2017 14:50
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
“Monedha Euro rrezikon të zhduket pas pak vitesh nëse Franca dhe Gjermania nuk nisin reformat”
Java News - 11-Jan-2017 14:32
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Macron: Euro mund të dështojë pas 10 vitesh…pa reformim
Lajminet - 11-Jan-2017 14:21
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Macron: Euro mund të dështojë pas 10 vitesh
Indeks Online - 11-Jan-2017 13:48
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Macron: Euro mund të dështojë pas 10 vitesh...pa reformim
Top Channel - 11-Jan-2017 11:31
Euroja mund të mos ekzistojë pas 10 vitesh, nëse Parisi dhe Berlini dështojnë të forcojnë monedhën e përbashkët të unionit. Ky është paralajmërimi i kandidatit presidencial francez, Emmanuel Macron, duke shtuar se ...
Galeri

Lajmet Kryesore