Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 11:39
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Ja çfarë duhet të bëni nëse keni grip ose ftohje!
Ja çfarë duhet të bëni nëse keni grip ose ftohje!
Dritare.net - 11-Jan-2017 16:39
Askush prej nesh nuk mund t’i shmanget gripit apo ftohjes dhe për këtë ka një gamë të gjerë trajtimesh të mundshme që mund të përdorim për t’u përmirësuar. Por jo të gjitha prej tyre mund t’iu ndihmojnë, pasi varet nëse ...
FOTO/ Çfarë duhet të bëni nëse keni grip ose ftohje
Syri - 11-Jan-2017 10:09
Askush prej nesh nuk mund t’i shmanget gripit apo ftohjes dhe për këtë ka një gamë të gjerë trajtimesh të mundshme që mund të përdorim për t’u përmirësuar. Por jo të gjitha prej tyre mund t’iu ndihmojnë, pasi varet nëse ...
Galeri

Lajmet Kryesore