Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 12:37
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Hoxha takon kryetarët e Themeloreve: Të kontribuojmë në interes të qytetarëve
Indeks Online - 11-Jan-2017 16:26
Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti sot në takim kryetarët e gjykatave themelore të Republikës së Kosovës me të cilët bisedoi rreth sfidave dhe çështjeve nga veprimtaria e këtyre gjykatave, në funksion të ...
Gjykatat themelore në funksion të ngritjes së imazhit të drejtësisë
Koha.net - 11-Jan-2017 16:18
Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti sot kryetarët e gjykatave themelore të Republikës së Kosovës me të cilët bisedoi rreth sfidave dhe çështjeve nga veprimtaria e këtyre gjykatave, në funksion të ngritjes së ...
Hoxha: Gjykatat themelore në funksion të ngritjes së imazhit të drejtësisë
Albportali - 11-Jan-2017 16:17
Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, ka pritur sot në takim kryetarët e gjykatave themelore të Republikës së Kosovës me të cilët bisedoi rreth sfidave dhe çështjeve nga veprimtaria e këtyre gjykatave, në funksion të ...
Galeri

Lajmet Kryesore