Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 22:32
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Rreth 70 kamionë të bllokuar në hyrje në Greqi
Flaka - 11-Jan-2017 19:56
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje nga Maqedonia në Greqi në vendkalimin kufitar Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy të mëngjesit atyre nuk u është lejuar ta ...
Rrugët e bllokuara greke, shkaktojnë kolona të kamionëve në Maqedoni
Aktuale.MK - 11-Jan-2017 16:58
Si pasojë e rreshjeve të borës në autostradën drejt Greqisë, prej mbrëmë rreth orës 2 pas mesnate është ndaluar hyrja në Greqi nëpërmjet vendkalimit kufitar Evzoni. Ndalesa greke ka shkaktuar një kolonë të gjatë të ...
Moti i keq, 70 kamionë të bllokuar në kufirin Maqedoni-Greqi
Ina-Online - 11-Jan-2017 16:54
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje nga Maqedonia në Greqi në vendkalimin kufitar Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy të mëngjesit atyre nuk u është lejuar ta ...
Moti i keq, 70 kamionë të bllokuar në kufirin Maqedoni-Greqi në Evzoni
InFokusi - 11-Jan-2017 16:23
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje nga Maqedonia në Greqi në vendkalimin kufitar Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy të mëngjesit atyre nuk u është lejuar ta ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
TetovaSot - 11-Jan-2017 13:36
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
70 kamionë ngecin në kufirin Maqedoni – Greqi në Bogorodicë
Arbresh - 11-Jan-2017 13:20
Në vendkalimin kufitar Bogorodica me Greqinë janë krijuar kolona të gjata të kamionëve që presin të hyjnë në shtetin helen. Bëhet e ditur se ndalesën e kanë vendosur policët kufitar grek, përcjell Telegrafi Maqedoni. ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
TV21 - 11-Jan-2017 12:53
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
Gazeta Monitor - 11-Jan-2017 12:35
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
Bora e acari mbyllin vendkalimin kufitar Bogorodicë, 70 kamion presin të futen në vend
Televizioni Koha - 11-Jan-2017 12:26
Ministria e punëve të brendëshme njofton qytetarët se është vënë në kontakt me shefin e ndrimit në vendkalimin kufitar Bogorodicë dhe në Evzoni në Greqisë për të liruar rrugën e kësaj pike kufitare pasiqë bora dhe ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
AlMaKos - 11-Jan-2017 12:23
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
70 kamionë ngecin në kufirin Maqedoni – Greqi në Bogorodicë
AlMaKos - 11-Jan-2017 12:17
Në vendkalimin kufitar Bogorodica me Greqinë janë krijuar kolona të gjata të kamionëve që presin të hyjnë në shtetin helen. Bëhet e ditur se ndalesën e kanë vendosur policët kufitar grek. Rreth 70 kamionë presin hyrjen ...
Moti i keq, rreth 70 kamion të bllokuar në Evzoni
Albportali - 11-Jan-2017 12:13
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
Shenja - 11-Jan-2017 12:05
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
Portalb - 11-Jan-2017 12:05
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
Rreth 70 kamionë të bllokuar në Evzoni, presin hyrje në Greqi
Republika - 11-Jan-2017 12:02
Rreth 70 automjete transportuese presin hyrje në Greqi në vendkalimin Evzoni. Për shkak të kushteve të këqija të motit dhe gjendjes së rrugës, prej orës dy në mbrëmje nuk u lejohet ta kalojnë kufirin. Siç kumtoi MPB-ja, ...
70 kamionë ngecin në kufirin Maqedoni – Greqi në Bogorodicë
Albportali - 11-Jan-2017 11:33
Në vendkalimin kufitar Bogorodica me Greqinë janë krijuar kolona të gjata të kamionëve që presin të hyjnë në shtetin helen. Bëhet e ditur se ndalesën e kanë vendosur policët kufitar grek, përcjell Telegrafi Maqedoni. ...
70 kamionë ngecin në kufirin Maqedoni – Greqi në Bogorodicë
Ina-Online - 11-Jan-2017 11:26
Në vendkalimin kufitar Bogorodica me Greqinë janë krijuar kolona të gjata të kamionëve që presin të hyjnë në shtetin helen. Bëhet e ditur se ndalesën e kanë vendosur policët kufitar grek. Rreth 70 kamionë presin hyrjen ...
Bora e acari mbyllin vendkalimin kufitar Bogorodicë, 70 kamion presin të futen në vend
Zhurnal - 11-Jan-2017 11:19
Bogorodicë, 11 janar - Ministria e punëve të brendëshme njofton qytetarët se është vënë në kontakt me shefin e ndrimit në vendkalimin kufitar Bogorodicë dhe në Evzoni në Greqisë për të liruar rrugën e kësaj pike ...
70 kamionë ngecin në kufirin Maqedoni – Greqi në Bogorodicë
Lajm Press - 11-Jan-2017 11:12
Në vendkalimin kufitar Bogorodica me Greqinë janë krijuar kolona të gjata të kamionëve që presin të hyjnë në shtetin helen. Bëhet e ditur se ndalesën e kanë vendosur policët kufitar grek. Rreth 70 kamionë presin hyrjen ...
70 kamion ngecin n kufirin Maqedoni – Greqi n Bogorodic
Bota Sot - 11-Jan-2017 11:05
Në vendkalimin kufitar Bogorodica me Greqinë janë krijuar kolona të gjata të kamionëve që presin të hyjnë në shtetin helen. Bëhet e ditur se ndalesën e kanë vendosur policët kufitar grek. Rreth 70 kamionë presin hyrjen ...
12
Galeri

Lajmet Kryesore