17:10 Rifreskuar në
Kërpudha tibetiane, ilaç për shumë sëmundje
Kërpudha tibetiane, ilaç për shumë sëmundje
Shqipmedia - 02-May-2012 12:02
- Rregullon dhe ekuilibron sistemin imunitar të trupit - Shëron sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut, si dhe shpërbën kolesterolin (yndyrën) në enët e gjakut - Shëron sëmundjet e pankreasit, mëlçisë dhe shpretkës - Pastron rrugët e ...
Shërimet nga "këpurdha tibetiane"
Albeu.com - 03-May-2012 14:35
Shërimet nga "këpurdha tibetiane" Kjo bimë vjen nga shumë larg , ajo është kërpudha tibetiane. Kështu quhet receta që po përhapet së fundmi në vendin tonë, ardhja e së cilës ende nuk ka autor e bashkë me të një fletë formati, ku janë ...
Kërpudha tibetiane, magjistarja që shëron shumë sëmundje
Koha.net - 04-May-2012 13:15
Tiranë, 4 maj - Ndonjëherë pasi të bien në kurriz dhjetëra halle, është shumë e thjeshtë të besosh historitë çuditëse të bimëve popullore që shërojnë.
Imazhe
Kërpudha tibetiane, ilaç për shumë sëmundje
Shqipmedia
Shërimet nga "këpurdha tibetiane"
Albeu.com
Kërpudha tibetiane, magjistarja që shëron shumë sëmundje
Koha.net


Share
 |