02:31 Rifreskuar në
Provimi i matematikës, teza publikohet në media
Provimi i matematikës, teza publikohet në media
Albeu.com - 14-Jun-2013 15:13
Aparaturat dhe masat e tjera të marra nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës për ndalimin e kopjimit duket se kanë dështuaar në provimin e Maturës Shtetërore të zhvilluar sot.
Nesër, pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës
GazetaDitore - 14-Jun-2013 11:52
Në të gjitha komunat e vendit nesër do të mbahet pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës. Rreth 30 mijë maturantë do të testohen për lëndët profesionale në 305 qendra të testimit.
Sot provimi i Matematikës Maturantët: Ishte më i vështirë
Shiptarja - 14-Jun-2013 15:53
TIRANE - Rreth 50 mijë maturantë në të gjithë vendin i janë nënshtruar sot provimit të dytë të detyrueshëm të Maturës Shtetërore, atij të lëndës së Matematikës.
Provimi i matematikës, testohen 50 mijë maturantë
AlbanianScreen - 14-Jun-2013 15:13
Tiranë - Provimi i matematikës ka mbyllur edhe ciklin e testeve të detyrueshme për çdo të ri që synon të marë diplomën e shkollës së mesme. Mëngjesin e kësaj të premteje 46 mijë gjimnazistë i janë nënshtruar testit të matematikës, që ashtu ...
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Info Shqip - 14-Jun-2013 11:10
Maturantët në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të dytë të maturës shtetërore, atij të Matematikës. Ashtu si edhe provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, edhe testi i Matematikës parashikohet të ketë pyetje të nivelit mesatar ...
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Gazeta Dita - 14-Jun-2013 10:15
Maturantët në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të dytë të maturës shtetërore, atij të Matematikës. Ashtu si edhe provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, edhe testi i Matematikës parashikohet të ketë pyetje të nivelit mesatar ...
Maturantët, nesër në provim të matematikës
SOT - 13-Jun-2013 18:54
Ditën e premte, maturantët do të testohen për provimin e dytë të Maturës Shtetërore, atë të matematikës. Mësohet se rreth 49 mijë maturantë, rreth orës 08:30 minuta duhet të paraqiten në ambientet e shkollave, ku do të zhvillohet testimi ...
Matura, zhvillohet sot provimi i Matematikës
Albeu.com - 14-Jun-2013 10:01
Pas testimit në Gjuhë-Letërsi, rreth 50 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Matematikës. Specialistët e AKPsë sqarojnë se nuk ka vend për t’u shqetësuar, pasi pyetjet do të jenë për të tria nivelet e ...
Skandal në provimin e Matematikës, sigurohet teza para përfundimit të provimit
Gazeta Dita - 14-Jun-2013 13:32
Sot rreth 50 mijë maturantë iu nënshtruan provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Maturës. Në orën 10:00 nxënësit u sistemuan në klasa për të qëndruar 2 orë e gjysmë.
Matura Shtetërore, mbi 40 mijë nxënësit japin provimin e Matematikës
Gazeta Start - 14-Jun-2013 10:57
-Rreth 45 mijë maturantë në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të dytë të maturës shtetërore, atij të Matematikës. Sikurse në provimin e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, edhe testi i Matematikës parashikohet të ketë pyetje të ...
Letërsia, MASH publikon 2 herë listat, dyshime për manipulime
Shiptarja - 12-Jun-2013 21:25
TIRANE - Publikimi i notave të provimit të parë të maturës 2013, atij të Letërsisë, është shoqëruar me hije dyshimi. Kjo pasi Agjencia Kombëtare e Provimeve (AKP) i publikoi fillimisht rezultatet e arritura nga të rinjtë në provën e parë ...
Skandal në provimin e Matematikës, sigurohet teza para përfundimit të provimit
AMA-News - 14-Jun-2013 13:31
Sot rreth 50 mijë maturantë iu nënshtruan provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Maturës. Në orën 10:00 nxënësit u sistemuan në klasa për të qëndruar 2 orë e gjysmë.
Matura 2013, shpallen notat e letërsisë për 50 mijë maturantë
Gazeta Dita - 13-Jun-2013 09:11
Përfundon korrigjimi i testeve të letërsisë dhe Gjuhës Shqipe. Ministria e Arsimit ka publikuar gjatë ditës së djeshme rezultatet për rreth 50 mijë maturantët e përfshirë në provimin e parë të detyruar të Maturës Shtetërore 2013.
Matura shtetërore, sot zhvillohet testi i Matematikës
Shiptarja - 13-Jun-2013 19:25
TIRANE- Maturantët në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen provimit të Matematikës. Sot ata do të provojnë dijet e marra gjatë viteve të detyruara të shkollimit.
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Gazeta Shqip - 14-Jun-2013 11:24
Maturantët në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të dytë të maturës shtetërore, atij të Matematikës. Ashtu si edhe provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, edhe testi i Matematikës parashikohet të ketë pyetje të nivelit mesatar ...
Skandal te provimi i matematikës, teza publikohet në media
GazetaDitore - 14-Jun-2013 15:13
Disa gazetarë arritën sot të sigurojnë një kopje të përgjigjeve të testit të matematikës për provimet e maturës shtetërore ndërkohë që provimi nuk qe mbyllur ende.
Matura, 50 mijë maturantë testohen sot Matematikën
Albeu.com - 14-Jun-2013 10:01
Pas testimit në Gjuhë-Letërsi, rreth 50 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Matematikës. Specialistët e AKPsë sqarojnë se nuk ka vend për t’u shqetësuar, pasi pyetjet do të jenë për të tria nivelet e ...
Matura Shtetërore, sot testi për matematikën, policia masa sigurie
BalkanWeb - 14-Jun-2013 10:01
TIRANE - Rreth 49 mijë maturantë në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të dytë të maturës shtetërore, atij të Matematikës. Sikurse në provimin e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, edhe testi i Matematikës parashikohet të ketë ...
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Ora news - 14-Jun-2013 08:27
Maturantët në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të dytë të maturës shtetërore, atij të Matematikës. Ashtu si edhe provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, edhe testi i Matematikës parashikohet të ketë pyetje të nivelit mesatar ...
Matura 2013, 50 mijë nxënës sot i nënshtrohen provimit të Matematikës
Gazeta Idea - 14-Jun-2013 09:34
Tiranë- Rreth 50 mijë maturantë do të japin sot provimin e dytë të detyrueshëm, atë të Matematikës. Testi nis në orën 10:00 të mëngjesit për të zgjatur dy orë e gjysmë.
Nga Adriatik Mema- Njerëz të koduar
Gazeta Idea - 14-Jun-2013 09:47
E kam fjalën për gjimnazistët e sotëm të cilët i marrin notat e provimeve të maturës përmes një numri-kod, që fsheh identitetin e tyre. Mënyra e zgjedhur, më shumë se e sofistikuar, është mjaft simbolike për të shprehur një identitet.
Skandal, News24 siguron tezën e Matematikës para përfundimit të provimit
BalkanWeb - 14-Jun-2013 12:34
TIRANË -Sot rreth 50 mijë maturantë iu nënshtruan provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Maturës. Në orën 10:00 nxënësit u sistemuan në klasa për të qëndruar 2 orë e gjysmë.
Nesër pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës
Botasot - 14-Jun-2013 12:21
Në të gjitha komunat e vendit nesër do të mbahet pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës. Rreth 30 mijë maturantë do të testohen për lëndët profesionale në 305 qendra të testimit.
Matura Shtetërore, nesër zhvillohet provimi i matematikës
BalkanWeb - 13-Jun-2013 17:07
TIRANË -Maturantët nesër do të testohen për provimin dytë të Maturës Shtetërore atë të matematikës. Rreth 49 mijë maturantë nesër rreth orës 08:30 minuta duhet të paraqiten në ambintet e shkollave ku do të zhvillohet testimi së bashku me ...
MASH publikon përgjigjet, ja notat e provimit të Letërsisë
Albeu.com - 13-Jun-2013 09:40
Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të Letërsisë. Të gjithë maturantët që i janë nënshtruar testit në datën 31 maj, mund t'i gjejnë rezultatet në linkun e mëposhtëm.
Notat e Letërsisë, MASH-i publikon rezulatatet: Ngelin 1.000 maturantë
Gazeta Idea - 13-Jun-2013 13:04
Tiranë- Ministria e Arsimit publikoi dje pasdite notat në faqen e saj zyrtare për testin e Gjuhë-Letërsisë për 50 mijë maturantë. MASH ka nxjerrë vetëm ID-të e nxënësve dhe notat përkatëse pa emra dhe vihet re se nuk kanë mundur të kalojnë ...
Matura shtetërore 2013, publikohen rezultatet e testit të Gjuhë-Letërsisë
LajmiFundit - 12-Jun-2013 19:11
Ministria e Arsimit njofton se përfundoi vlerësimi i testeve të provimit të parë të Maturës Shtetërore 2013 Gjuhë Shqipe dhe Letërsi. Në përfundim të këtij vlerësimi, po publikojmë rezultatet sipas ID të çdo maturanti/kandidati: Shkarko ...
Rezultatet e provimit të Gjuhës dhe Letërsisë
Gazeta Start - 13-Jun-2013 11:20
Tiranë – Ministria e Arsimit ka publikuar rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore, atë të Gjuhës dhe Letërsisë. Numri i atyre të vlerësuar me notë maksimale është i ulët, ndërsa ata që kanë ngelur janë rreth 1 mijë maturantë.
Matura, korrigjohet testi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë
SOT - 12-Jun-2013 20:59
Mesditën e sotme, Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të detyruar të Maturës Shtetërore 2013, për lëndën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi.
Imazhe
Provimi i matematikës, teza publikohet në media
Albeu.com
Nesër, pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës
GazetaDitore
Sot provimi i Matematikës Maturantët: Ishte më i vështirë
Shiptarja
Provimi i matematikës, testohen 50 mijë maturantë
AlbanianScreen
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Info Shqip
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Gazeta Dita
Maturantët, nesër në provim të matematikës
SOT
Matura, zhvillohet sot provimi i Matematikës
Albeu.com
Skandal në provimin e Matematikës, sigurohet teza para përfundimit të provimit
Gazeta Dita
Matura Shtetërore, mbi 40 mijë nxënësit japin provimin e Matematikës
Gazeta Start
Letërsia, MASH publikon 2 herë listat, dyshime për manipulime
Shiptarja
Skandal në provimin e Matematikës, sigurohet teza para përfundimit të provimit
AMA-News
Matura 2013, shpallen notat e letërsisë për 50 mijë maturantë
Gazeta Dita
Matura shtetërore, sot zhvillohet testi i Matematikës
Shiptarja
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Gazeta Shqip
Skandal te provimi i matematikës, teza publikohet në media
GazetaDitore
Matura, 50 mijë maturantë testohen sot Matematikën
Albeu.com
Matura Shtetërore, sot testi për matematikën, policia masa sigurie
BalkanWeb
Matura shtetërore, sot testi i Matematikës
Ora news
Matura 2013, 50 mijë nxënës sot i nënshtrohen provimit të Matematikës
Gazeta Idea
Nga Adriatik Mema- Njerëz të koduar
Gazeta Idea
Skandal, News24 siguron tezën e Matematikës para përfundimit të provimit
BalkanWeb
Nesër pjesa e dytë e provimit shtetëror të maturës
Botasot
Matura Shtetërore, nesër zhvillohet provimi i matematikës
BalkanWeb
MASH publikon përgjigjet, ja notat e provimit të Letërsisë
Albeu.com
Notat e Letërsisë, MASH-i publikon rezulatatet: Ngelin 1.000 maturantë
Gazeta Idea
Matura shtetërore 2013, publikohen rezultatet e testit të Gjuhë-Letërsisë
LajmiFundit
Rezultatet e provimit të Gjuhës dhe Letërsisë
Gazeta Start
Matura, korrigjohet testi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë
SOT


Share
 |