Jam Shqiptar i
AL
KS
MK
Rifreskuar në 12:37
 
Burimet: Top ChannelBalkanWebMapo TemaShqiptarjaTe Gjitha
Lajmet me te fundit
Ndërtesa më e madhe në botë prej druri (FOTO) GazetaTema - 12-Jul-2013 10:12
Ndërtesa më e madhe në botë prej druri
OraNews - 12-Jul-2013 08:51
Ajo ka përballoi lëkundjet e tokës për më shumë se 150 vjet dhe ende kjo kishë spektakolare mbetet struktura më e lartë prej druri në botë. Ndërtesë madhështore është bërë tërësisht nga druri, me një bukuri të jashtme mahnitëse, dhe tregon ...
Ndërtesa më e madhe prej druri në botë (FOTO-LAJM)
 - 12-Jul-2013 10:25
Ajo përballoi lëkundjet e tokës për më shumë se 150 vjet dhe ende kjo kishë spektakolare mbetet struktura më e lartë prej druri në botë. Ndërtesë madhështore është bërë tërësisht nga druri , me një bukuri të jashtme mahnitëse, dhe tregon ...
Ndërtesa më e madhe në botë prej druri (FOTO)
TetovaSot - 12-Jul-2013 17:04
Ajo ka përballoi lëkundjet e tokës për më shumë se 150 vjet dhe ende kjo kishë spektakolare mbetet struktura më e lartë prej druri në botë. Ndërtesë madhështore është bërë tërësisht nga druri, me një bukuri të jashtme mahnitëse, dhe tregon ...
Ndërtesa më e madhe në botë që është bërë tërësisht nga druri, 37.5 metra (FOTO)
 - 12-Jul-2013 09:18
Ajo ka përballuar elementet e tokës për më shumë se 150 vjet dhe ende kjo kishë spektakolare mbetet struktura më e lartë prej druri në botë. Ndërtesa madhështore është bërë tërësisht nga druri, nga kornizë me thumba dhe të jashtme ...
Ndërtesa më e madhe në botë prej druri
 - 12-Jul-2013 13:34
Ajo ka përballoi lëkundjet e tokës për më shumë se 150 vjet dhe ende kjo kishë spektakolare mbetet struktura më e lartë prej druri në botë. Ndërtesë madhështore është bërë tërësisht nga druri, me një bukuri të jashtme mahnitëse, dhe tregon ...
Galeri

Lajmet Kryesore