13:04 Rifreskuar në
Bilisht, vodhi 13 milionë lekë, arrestohet drejtori i "Raiffeisen"
Bilisht, vodhi 13 milionë lekë, arrestohet drejtori i "Raiffeisen"
Shqiptarja - 03-Sep-2013 22:02
BILISHT – Policia e Korçës ka arrestuar mbrëmjen e sotme, drejtorin e filialit të “Raiffeisen Bank” në Bilisht, B.Topallin. Arrestimi është bërë me kërkesë të Prokurorisë së Korçës dhe vendim të ...
Bilisht, vodhi 13 mln lekë nga llogaria e klientit, pranga drejtorit të Bankës
Ora news - 03-Sep-2013 22:42
Drejtori i një filiali të “Raiffeisen Bank” në Bilisht, u arrestua nga policia e Korçës pasi akuzohet për vjedhjen e një shume të konsideruar parash nga llogaria e një klienti të bankës.
Bilisht, pranga drejtorit të bankës, vodhi 13 milionë lekë
Shekulli - 03-Sep-2013 23:48
Drejtori i një filiali të “Raiffeisen Bank” në Bilisht, u arrestua nga policia e Korçës pasi akuzohet për vjedhjen e një shumë të konsideruar parash nga llogaria e një klienti të bankës.
Bilisht, vodhi 13 mln lekë nga llogaria e klientit, pranga drejtorit të Bankës
Botasot - 04-Sep-2013 00:01
Drejtori i një filiali të “Raiffeisen Bank” në Bilisht, u arrestua nga policia e Korçës pasi akuzohet për vjedhjen e një shume të konsideruar parash nga llogaria e një klienti të bankës.
Imazhe
Bilisht, vodhi 13 milionë lekë, arrestohet drejtori i "Raiffeisen"
Shqiptarja
Bilisht, vodhi 13 mln lekë nga llogaria e klientit, pranga drejtorit të Bankës
Ora news
Bilisht, pranga drejtorit të bankës, vodhi 13 milionë lekë
Shekulli
Bilisht, vodhi 13 mln lekë nga llogaria e klientit, pranga drejtorit të Bankës
Botasot


Share
 |