ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 26/06/2019 08:44

1

Ngjarje e vërtetë: Si u dashurova në gruan e shokut më të ngushtë? (1)   Ganen e njoh që nga shkolla e mesme. Tani kjo periudhë më duket aq e largët, sikur të kishte ndodhur 100 vjet më parë. Asokohe isha shoku më i mirë i Arianit, por nga ne të dy u
Ngjarje e vërtetë: Si u dashurova në gruan e shokut më të ngushtë? (1) Ganen e njoh që nga shkolla e mesme. Tani kjo periudhë më duket aq e largët, sikur të kishte ndodhur 100 vjet më parë. Asokohe isha shoku më i mirë i Arianit, por nga ne të dy u
Ganen e njoh që nga shkolla e mesme. Tani kjo periudhë më duket aq e largët, sikur të kishte ndodhur 100 vjet më parë. Asokohe isha shoku më i mirë i Arianit, por nga ne të dy unë isha një kodosh më i madh, meqë ...
| Kosova Sot | para 17 ore
Ganen e njoh që nga shkolla e mesme. Tani kjo periudhë më duket aq e largët, sikur të kishte ndodhur 100 vjet më parë. Asokohe isha shoku më i mirë i Arianit, por nga ne të dy unë isha një kodosh më i madh, meqë ...
Roman dashurie: Mbrojtësi (17)
Roman dashurie: Mbrojtësi (17)
- Të thashë, më pëlqen që të punoj natën. Natyrisht, ka aty edhe ikje. Gjatë ditës çdo myshteri mund të më shikojë mirë. Disa munden edhe të më njohin. Në veturë mund të më ulen njerëz me të cilët dikur kam luajtur ...
| Kosova Sot | para 17 ore
- Të thashë, më pëlqen që të punoj natën. Natyrisht, ka aty edhe ikje. Gjatë ditës çdo myshteri mund të më shikojë mirë. Disa munden edhe të më njohin. Në veturë mund të më ulen njerëz me të cilët dikur kam luajtur ...
“I dashuri im nuk më kënaq në krevat”   Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet. Letra dërguar ekspertes E.Jean tregon se si një vajzë është e dashuruar me partnerin e saj, por ai nuk e kënaq në krevat. Kështu, ajo...
“I dashuri im nuk më kënaq në krevat” Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet. Letra dërguar ekspertes E.Jean tregon se si një vajzë është e dashuruar me partnerin e saj, por ai nuk e kënaq në krevat. Kështu, ajo...
Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet. Letra dërguar ekspertes E.Jean tregon se si një vajzë është e dashuruar me partnerin e saj, por ai nuk e kënaq në krevat. Kështu, ajo kërkon një këshillë për të zgjidhur ...
| Kosova Sot | para 21 ore
Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet. Letra dërguar ekspertes E.Jean tregon se si një vajzë është e dashuruar me partnerin e saj, por ai nuk e kënaq në krevat. Kështu, ajo kërkon një këshillë për të zgjidhur ...
Ngjarje e vërtetë: Dashuria e varrosur në borë (8)    Në fund më ka thënë se kishte lënduar njërin prej dhëmbëve të parë, porse kjo nuk ishte ndonjë problem i madh të cilin nuk do të mund ta rregullonte dentisti. Ndërkohë, aty...
Ngjarje e vërtetë: Dashuria e varrosur në borë (8) Në fund më ka thënë se kishte lënduar njërin prej dhëmbëve të parë, porse kjo nuk ishte ndonjë problem i madh të cilin nuk do të mund ta rregullonte dentisti. Ndërkohë, aty...
Në fund më ka thënë se kishte lënduar njërin prej dhëmbëve të parë, porse kjo nuk ishte ndonjë problem i madh të cilin nuk do të mund ta rregullonte dentisti. Ndërkohë, aty te ne kishte arritur edhe qeni me shoqërinë e ...
Te gjitha 2 | Kosova Sot | 24-Jun-2019 15:40
Në fund më ka thënë se kishte lënduar njërin prej dhëmbëve të parë, porse kjo nuk ishte ndonjë problem i madh të cilin nuk do të mund ta rregullonte dentisti. Ndërkohë, aty te ne kishte arritur edhe qeni me shoqërinë e ...
Rrëfim erotik i 43 vjeçarit: Bëj dashuri me kushërirën 18 vjeçare…   Unë jam i divorcuar dhe kam një djalë, transmeton Indeksonline. Kushërira ime është 37 vjeçe dhe ka dy vajza, njëra 18 kurse tjetra 16 vjeçe. Është vajza e madhe e saj, në të...
Rrëfim erotik i 43 vjeçarit: Bëj dashuri me kushërirën 18 vjeçare… Unë jam i divorcuar dhe kam një djalë, transmeton Indeksonline. Kushërira ime është 37 vjeçe dhe ka dy vajza, njëra 18 kurse tjetra 16 vjeçe. Është vajza e madhe e saj, në të...
Unë jam i divorcuar dhe kam një djalë, transmeton Indeksonline. Kushërira ime është 37 vjeçe dhe ka dy vajza, njëra 18 kurse tjetra 16 vjeçe. Është vajza e madhe e saj, në të cilën kam rënë në dashuri, ndonëse diferenca ...
| Kosova Sot | 24-Jun-2019 15:10
Unë jam i divorcuar dhe kam një djalë, transmeton Indeksonline. Kushërira ime është 37 vjeçe dhe ka dy vajza, njëra 18 kurse tjetra 16 vjeçe. Është vajza e madhe e saj, në të cilën kam rënë në dashuri, ndonëse diferenca ...
"Bashkëshorti im urren të bëjë dush, prandaj bëjmë seks rrallë"   Seksi me dikë që nuk lahet apo mban erë nuk i shijon askujt. Pikërisht për këtë arsye, një grua e dëshpëruar ka shkruar letër për eksperten E.Jean duke i kërkuar një...
"Bashkëshorti im urren të bëjë dush, prandaj bëjmë seks rrallë" Seksi me dikë që nuk lahet apo mban erë nuk i shijon askujt. Pikërisht për këtë arsye, një grua e dëshpëruar ka shkruar letër për eksperten E.Jean duke i kërkuar një...
Seksi me dikë që nuk lahet apo mban erë nuk i shijon askujt. Pikërisht për këtë arsye, një grua e dëshpëruar ka shkruar letër për eksperten E.Jean duke i kërkuar një zgjidhje. Ajo ka shumë vite e martuar me ...
| Kosova Sot | 24-Jun-2019 13:47
Seksi me dikë që nuk lahet apo mban erë nuk i shijon askujt. Pikërisht për këtë arsye, një grua e dëshpëruar ka shkruar letër për eksperten E.Jean duke i kërkuar një zgjidhje. Ajo ka shumë vite e martuar me ...
1


Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved