Pavarësia e Kosovës dhe përkrahja amerikane -  Illyriapress - 14-Feb-2020 22:02
Putinizmi dhe rikthimi prapa i historisë (3) -  Medial - 13-Feb-2020 12:45
Putinizmi dhe rikthimi prapa i historisë (3) -  Gazeta Express - 13-Feb-2020 12:15
x