Nëna i mbante fëmijët mes plehrave dhe jashtëqitjeve -  Top Channel - 12-Sep-2019 15:07
Juventusi nuk dorëzohet për Chiesa-n -  Indeks Online - 12-Sep-2019 08:36
x