Gjatë fundjavës më ftohtë dhe me erë -  Koha.mk - 21-Apr-2017 13:08
Dimri, pasoja te bujqësia -  Top Channel - 21-Apr-2017 12:29
I ftohti “mbërthen” Shqipërinë, por më e keqja vjen nesër… -  Lajmi i Fundit - 21-Apr-2017 11:19
x