Dimri, pasoja te bujqësia -  Top Channel - 21-Apr-2017 12:29
Borë në Maqedoni, shihni ku ka rënë borë -  Telegrafi - 21-Apr-2017 09:47
Mëngjes i ftohtë me temperatura negative, borë në Mavrovë dhe Krushevë -  Zhurnal - 21-Apr-2017 10:53
x