Kush është David Rockefeller dhe cila është pasuria që zotëron? -  Arbresh - 21-Mar-2017 00:48
Vdes patriarku i familjes Rockefeller -  ikub.al - 20-Mar-2017 22:47
Ndërroi jetë Dejvid Rokfeler -  RTM - 20-Mar-2017 20:21
x