Ja çfarë do ndodhë pas një ore… -  VizionPlus - 20-Mar-2017 21:41
Sot ekuinoksi pranveror, nata barazohet me ditën. Kur lind dhe perëndon dielli -  Mapo - 20-Mar-2017 15:28
Sot ndodh ekunoksi pranveror -  TetovaSot - 20-Mar-2017 16:49
x