Vrasje e dyfishtë në Vushtrri -  Portalb - 17-Feb-2017 18:59
Vrasje e dyfishtë në Vushtrri (VIDEO) -  Klan Kosova - 17-Feb-2017 17:52
Ja emrat e dorasit dhe dy viktimave t vrasjes s ndodhur n Vrnic t Vushtrris -  Bota Sot - 17-Feb-2017 14:22
x